verkoop

verkoop op het erf

De verkoop van onze bomen vindt plaats op onze boerderij. Op het hof staan voor u verschillende soorten bomen klaar. Kleine in pot, grotere gezaagd of met kluit. Of zoek, samen met uw gezin, op de bomenakker een boom uit. De start van de verkoop is op de eerste zaterdag na Sinterklaas. Dan is het altijd een gezellige drukte. Zoek, samen met uw gezin, de mooiste boom uit
Uiteraard bent u ook buiten de maand december welkom. U kunt alvast een boom uitzoeken.

mogelijkheden

kerstboom met kluit

Een kerstboom met kluit blijft langer groen dan een gezaagde boom. Na gebruik in de woonkamer kunt u de boom in de tuin zetten.

kerstboom in pot

Als u het makkelijk vindt om de kerstboom in een pot mee te nemen, dan hebben we die voor u. U kunt de boom dan eenvoudig thuis in uw eigen sierpot of mand zetten.

kerstboom gezaagd

Een gezaagde boom is makkelijk als u een standaard heeft, of ons handige EasyFix-systeem wilt gebruiken.

Kies een van de gezaagde bomen uit die al op het erf klaar staan of zoek zelf een andere boom uit. Wij zagen de kluit van de boom graag voor u af.

boom van de akker

Natuurlijk mag u ook bij ons ook een boom op de akker uitzoeken. Op de akker staan meer dan 1000 bomen. Loop er met het gezin tussen en ontdek de geur van de verschillende soorten. Kies de boom uit die het beste bij u past. U kunt hem zelf uitsteken of zagen, of ons vragen u een handje te helpen.

boom XXL

Naast woonkamerformaat zijn er ook extra grote bomen. Zo zijn er Omorika’s tot 3 meter en Nordmannen van 4,5 tot ruim 8 meter. Deze bomen leggen we graag voor u klaar als u reserveert of een handje helpt.

reserveren

U kunt gedurende het hele jaar al bij ons een boom voor de kerstperiode uitzoeken. Zoek uw boom uit op de akker en hang er een label in met uw naam. Kom gerust langs. Als we toevallig niet thuis zijn, zijn er op het veld labels en een pen aanwezig. U kunt ook van tevoren contact met ons opnemen.

retourbomen

Wilt u een boom met kluit en deze na de kerstperiode niet in de tuin zetten? Gaat het tegen uw gevoel in om een gezonde boom na de kerstperiode naar de verbranding te brengen?

Dan is een retourboom een mooie optie. U koopt een van onze, in pot gekweekte, bomen en uiterlijk de tweede week van januari brengt u hem terug. U ontvangt een deel van de aankoopprijs terug.

net

Om het vervoer naar huis makkelijker te maken steken we uw kerstboom in een net.