verkoop

Verkoop op het erf

De verkoop van onze bomen vindt plaats op onze boerderij. Daar staat ons enthousiaste team voor u klaar voor advies, hulp bij uitzoeken. En natuurlijk kunnen wij u ook helpen met de boom in de auto te leggen. Op het hof staan voor u verschillende soorten bomen klaar. Kleine in pot, grotere gezaagd of met kluit. Of zoek, samen met uw gezin, op de bomenakker een boom uit. Ook buiten het seizoen bent u welkom om uw boom alvast te reserveren.

Mogelijkheden

Kerstboom met kluit

Voor de liefhebbers zijn er kerstbomen met kluit.

Kerstboom in pot

Als u het handig vindt om een kerstboom in een pot mee te nemen, staan deze op het erf of in de schuur. U kunt de boom dan eenvoudig thuis in uw eigen sierpot of mand zetten.

Kerstboom gezaagd

Als u een afgezaagde boom prettiger vindt, hebben wij deze natuurlijk ook. Een gezaagde boom is gemakkelijk als u een standaard heeft, maar ook als u gebruik maakt van ons handige EasyFix-systeem. Dan staat hij in 30 seconden klaar om opgetuigd te worden.

Zelf zagen

U kunt hem zelf uitsteken of zagen, of in het weekend kunnen wij u een handje helpen met zagen.

Boom XXL

Naast woonkamerformaat zijn er ook extra grote bomen. Zo zijn er bijvoorbeeld Omorika, Nordmann, en Fraseri bomen tot 5 meter en zelfs hoger. Deze bomen leggen we graag voor u klaar als u reserveert of als u een handje helpt.

Reserveren

U kunt gedurende het hele jaar al bij ons een boom voor de kerstperiode uitzoeken. Zoek uw boom uit op de akker en hang er een label in met uw naam. Kom gerust langs. Als we toevallig niet thuis zijn, zijn er op het veld labels en een pen aanwezig. U kunt ook van tevoren contact met ons opnemen.

Retour-adoptiebomen

Wilt u een boom met kluit en deze na de kerstperiode niet in de tuin zetten? Gaat het tegen uw gevoel in om een gezonde boom na de kerstperiode naar de verbranding te brengen?

Dan is een retourboom een mooie optie. U koopt een van onze, voor dit doel gekweekte bomen en uiterlijk de tweede week van januari brengt u hem terug. We zetten de boom terug op de akker.

Net

Is een netje nodig? Dan verpakken wij u boom in een net om het vervoer te vergemakkelijken.